Snart dags för årsstämma – missa inte att anmäla dig!

Tisdagen 30 maj kl 19 i Lekladan är det dags för den årliga stämman för vår bostadsrättsförening. Du som medlem hälsas varmt välkommen! Anmäl dig och skicka in motioner senast 22 maj till någon styrelsemedlem i föreningen. 

På årsstämman kommer vi bland annat presentera årsredovisningen för 2022, vad som är planerat framöver samt presentera nya styrelsemedlemmar. Det bjuds på kaffe och lättare förtäring.

Motioner

Du som medlem i BRF vetekärnan har möjlighet att påverka hur föreningens verksamhet utövas genom att lägga fram motioner till årsstämman. En motion är en skrivelse från en eller flera medlemmar som innehåller ett förslag till en förändring eller åtgärd.  Endast skriftliga motioner med avsändare behandlas. Mejla eller lägg dina motioner i brevlådan hos någon i styrelsen senast 22 maj.

Hur bör en motion formuleras?

Det är viktigt att du klart och tydligt beskriver vad du vill att stämman ska besluta. Du bör också redogöra för bakgrunden till ditt förslag och motivera varför det är bra. Mer tips och råd hittar du på bostadsrätterna.se

Vi ser fram emot att träffa så många som möjligt av er!

Med vänlig hälsning,

Styrelsen Brf Vetekärnan,

genom Hanna Arfvelin