Kommande arbete med installation av laddpaneler i våra garage

Nu ska arbetet med installation av laddpaneler i våra garage påbörjas. Grävning för nya kablar påbörjas någon gång i slutet av mars/början av april. Innan dess kommer kabeldragningen och monteringen av laddpanelerna att påbörjas i våra garage, med början med garagelängorna på gård N, därefter gård M och sist gård K.

Thorpheimergruppen som har fått detta uppdrag meddelar att de behöver tillgång till garage på gård N först, med start vecka 12, dvs från måndagen den 21 mars (några installationer kommer påbörjas redan vecka 11, dessa berörda garageägare har fått muntlig information från styrelsen).

Mer information om vilka förberedelser som behöver göras samt tidplan hittar du på: https://www.vetekarnan.se/bjorkbladet/ (lösenordsskyddad). Denna information har du som boende även fått i din brevlåda.

Vänliga hälsningar

styrelsen brf Vetekärnan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *